De start en dan naar het heden

Ho there folks šŸ™‚ hier is Inge, ik ben een vrouw van 53 bijna 54 jaar….Heb een shipload aan dingen meegemaakt, die ik niet even in een a 4tje kan doorgeven. Vandaar dat ik dat in etappes doe waarbij ik meteen wat adviesjes kan geven over de ervaringen die ik heb opgedaan door de jaren heen en de vele informatie die ik verzameld heb door de omstandigheden en uitdagingen waarin ik terecht kwam.

Ik ben een moeder van 4 kinderen, en een oma van 4 bijna 5 kleinkinderen. Ik was er zelf nogal jong bij, zo te zeggen! De tijd gaat echt vliegensvlug voorbij als je eenmaal mini’s op de wereld hebt gezet.

Wat ik echt doorgaans geleerd heb is dat je werkelijk nooit alleen staat als je in vervelende en nare posities terecht komt in je leven, er is altijd iemand die er voor je is als je zelf ook de moeite neemt om erom te vragen en signalen uitgeeft dat je t even niet meer alleen kan. Al is het maar voor een bemoedigend en liefdevol gesprekje, of die arm om je heen en die knuffel die je zo nodig hebt. Want het blijft een bewezen feit dat liefde de helende kracht is om je energie weer op te peppen en je weer de moed krijgt om door te zetten.  Geef nooit op!