Overzicht van heilzame methodes bij kanker

Lieve mensen, het is al weer een tijd geleden dat ik op mijn site berichten heb geplaatst. Er is zoveel gebeurd dat ik daar weer een update over moet schrijven. Echter wil ik de methodes en middelen hier alvast op een rij zetten voor mensen die het willen gebruiken bij hun proces in deze zeer ongewenste ziekte.

Allereerst wil ik kwijt dat mijn genezing een lang proces is geweest van aanvaarding dat ik het niet alleen kan. Dus met vallen en opstaan, in verkeerde genezingstechnieken geloven ect. Is mijn weg nu eindelijk duidelijk. Het is zeer kort gezegd maar daar komt het uiteindelijk op neer. Mijn genezing is geleid door mijn Schepper, dat klinkt dan voor sommige mensen meteen weer zweverig, maar ik ben het levend bewijs voor deze bevestiging. Ik was er bij het begin van deze ziekte niet mee bezig, dit is op mijn lijdensweg zeer duidelijk onder mijn neus gekomen. Het is belangrijk om rust te vinden in jezelf als je de boodschap krijgt dat je deze ziekte hebt. Het is daar en je bent niet meteen de volgende dag dood, dus laat je niet gek maken door de gedachten die meteen op je af komen. Huilen en verdriet voelen hoort er natuurlijk wel bij, ook zeer boos zijn dat het jou overkomt. Maar zorg dat stress de boel niet erger maakt. Zorg voor jezelf, ga vooruit en niet bij de pakken neer zitten, dit is een uitdaging, geen overgeving tot een of ander lot. Dus zorg voor een zeer rustgevende meditatie muziektrack, bij mij hielp Rainforest Magic van Tony O’Connor, ook de psalmen en rustgevende spraak video s van Abide zijn zeer aan te bevelen, ze bemoedigen je in de kracht om te vertrouwen in de genezing. Neem de tijd om de boodschap te laten bezinken en weet dat NIETS onmogelijk is. Blijf actief, ook al heb je pijn. Ga een legpuzzel leggen om je hoofd leeg te maken. Ga wandelen of ga op kastelen trip, bewegen en positieve afleiding geven je gedachten geen kans te gaan dwalen.

Methodes en middelen. Als het je lukt probeer dan aan wietolie te komen, Deze werkt als een pijnstiller en helpt met slapen en je hersenactiviteit even rust te geven. Ik heb het over pure wietolie, de CBD is wel een medicinaal hulpmiddel, maar heeft niet juiste werking vwb pijnverlichting en slaaphulpmiddel. De medische wereld staat niet achter het gebruik van deze middelen, maar ik heb dus de ervaring dat ik niet zonder kon om ook maar enigzins te kunnen slapen. De pijn van de tumor is niet in woorden te beschrijven. Marijke kan weer staan – YouTube De middelen die via de artsen te verkrijgen zijn zoals morfine en fentolyn ect zijn verslavend en uiteindelijk hielpen ze niet eens bij mij.

Ik geef hierbij een lijst van middelen die ik meteen toegepast heb. Misschien niet in de juiste volgorde maar het is een grip uit wat de mogelijkheden zijn, en ik heb ze zelf gebruikt. Sauna, dagelijks / blijven bewegen, fietsen. Extra zuurstof. Koffie klisma’s, zuiver groentesap dieet, weedgrass poeder, geen suikers of ijzerhoudende producten. B17 injecties. B17 is binnenste van een abrikozenpit. CBD 20% . Wietolie puur “Bubblegum” , Liposomale Vitamine C (zeer belangrijk) Vit C infuus. MSM, Medische Ozontherapie. Rigvir injecties. Kruidenthee van Oregano, Moringa, Brandnetel, Paardebloem, Kattenklauw. Detox is zeer belangrijk, vasten, celvernieuwing stimuleren, vandaar is het het beste om meteen op een Keto dieet te gaan. Mijn getuigenis van hoe ik uit deze uitdaging en slagveld ben gekomen komt in een volgend blog. Bedenk dat je nooit alleen bent, Door niets meer te hebben dan je leven op deze aarde is overgeven aan de Kracht die je het leven heeft gegeven geen grote stap meer….er is namelijk geen andere weg. Kijk deze video voor directe uitleg Cancer Causes and Treatment–Barbara O’Neill – YouTube